Nesebar, Septembrie 2009

vineri, 11 septembrie 2009

Piatra Neamt, august 2009

marți, 4 august 2009

Sibiu, septembrie 2008

luni, 22 septembrie 2008

Sibiul a fost prima noastra excursie dupa ce ne-am luat masina. N-a fost prea greu sa alegem pentru ca tocmai citisem zilele alea ca cei de la The Times recomandau in acea perioada Sibiul drept una dintre cele mai atractive destinatii pentru o vacanta de toamna. Plus ca ne doream sa vedem ceva mai pe indelete Sibiul oricum. N-as zice ca parerea celor dela The Times a contat pentru mine insa nici n-am regretat in vreun fel alegerea noastra desi orasul era destul de pustiu in acea perioada (sau poate tocmai de acceea). Una peste alta orasul are farmecul lui, unde mai pui la socoteala ca am gasit si fotografiat un numar relativ mare de turnuri cu ceas si un numar si mai mare de alte obiective turistice.

Turnuri:

Biserica romano-catolica

Biserica Evanghelica Parohiala (Luterana)

Turnul Sfatului

Biserica Reformata

Oradea, decembrie 2007

luni, 18 august 2008

La Oradea am ajuns prima oara pentru ca am decis impreuna cu altii prieteni sa facem revelionul la Baile Felix. Din pacate vremea si timpul putin pe care l-am petrecut aici m-a impiedicat sa fotografiez mai multe turnuri cu ceas.

Turnuri:
Biserica romano-catolica din Olosig

Varsovia, august 2007

vineri, 15 august 2008

Am fost in 2007 intr-o calatorie in interes de servici in capitala Poloniei. Si desi am avut multe de facut in saptamana pe care am petrecut-o in Varsovia am reusit (si poate as fi regretat daca n-as fi facut-o) sa vizitez cate putin din orasul de pe Vistula. Fara indoiala cel mai mult mi-a placut orasul vechi (desi am aflat ca in realitate este o reproducere ce-i drept foarte buna a vechiului oras distrus dupa al doilea razboi mondial), dar mai sunt cu siguranta si alte locuri care ar merita vizitate. Iata mai jos si o imagine cu un turn...cu ceas.

Turnuri:

Palatul regal/Royal Castle

Sighisoara, decembrie 2007

Sighisoara are poate cel mai cunoscut turn cu ceas de la noi din tara. Eu am ajuns sa-l fotrografiez in timpul unei scurte treceri prin orasul cu faima medievala.


Gaios - Paxos, iulie 2008